Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Άνετα η Παναχαϊκή, 2-0 τον Αστέρα Μαγούλας

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Παναχαϊκή πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο της Ελευσίνας, επικρατώντας 2-0 του Αστέρα Μαγούλας.

Ντεμπούτο με τη φανέλα των Πατρινών έκαναν οι Λαμπάκης, Στεργίδης, Χιντζίδης και Ντα Κόστα που βοήθησαν τη νέα τους ομάδα να ξεκινήσει με νίκη τις υποχρεώσεις της στο 2014. Από το ξεκίνημα του αγώνα, η Παναχαϊκή δεν άφησε περιθώρια στον Αστέρα, πιέζοντας για το γκολ. Και αυτό ήρθε στο 24’ με τον Στεργίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για γκολ. Στο 69’ οι «ροσονέρι» σφράγισαν τη νίκη τους με τον Κοντογουλίδη να διαμορφώνει το τελικό 0-2.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Κοτίτσας, Τριάντος, Ιατρού (73’ Πολίτης), Νόνης, Στρατομήτρος, Έβερετ, Αντωνόπουλος, Ντιέγκο, Μαρίνου, Στρατάκης (67’ Ασλανίδης)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαμπάκης, Κοντογουλίδης, Κιάσσος, Γκαντιάγκα, Πλέγας (58’ Χύσα), Φατιόν, Στεργίδης (58’ Βασιλαντωνόπουλος), Μπερτέν, Λίτσης (78’ Ντα Κόστα), Χιντζίδης, Κωστόπουλος

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου