Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Τρία εκατομμύρια ευρώ για Σέζαρ

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών ο Ζούλιο Σέζαρ.

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Βραζιλίας ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών της διοργάνωσης και θέλει να «εξαργυρώσει» την επιτυχία του παίρνοντας μεταγραφή.

Ο πρώην γκολκίπερ της Ίντερ αγωνίστηκε πέρυσι στην ΚΠΡ έχοντας υπογράψει τετραετές συμβόλαιο κι αν και ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του, θέλει να φύγει από την ομάδα.

Στο συμβόλαιό του υπάρχουν διάφοροι όροι που του επιτρέπουν να αποδεσμευτεί έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ κι ένας από αυτούς είναι ο υποβιβασμός στην Championship.

Ο μάνατζέρ του Ζοσίας Καρντόσο θέλει να κάνει χρήση του συγκεκριμένου όρου και ήδη έχει επικοινωνήσει με ομάδες όπως οι Άρσεναλ, Μίλαν και Ρόμα που έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του.

Μετά και τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Συνομοσπονδιών, όμως, οι... μετοχές του έχουν ανέβει κι ακόμα και η Μπαρτσελόνα φέρεται να ενδιαφέρεται, καθώς το μέλλον του Βίκτορ Βαλντές φαντάζει αβέβαιο, ενώ θέλει άλλη μία εναλλακτική, ακόμα κι αν αποκτήσει, όπως όλα δείχνουν, τον Τερ Στέγκεν το 2014.

Η τιμή των 3 εκατομμυρίων ευρώ φαντάζει ιδιαίτερα δελεαστική για έναν γκολκίπερ της κλάσης του και οι «μνηστήρες» αναμένεται να πληθύνουν...


Πηγή:http://www.woop.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου