Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Έχασε έδαφος η Λίβερπουλ, 3-1 από Χαλ

Μεγάλη εμφάνιση από τη Χαλ που ισοπέδωσε τη Λίβερπουλ επικρατώντας 3-1 στο «KC Stadium» για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Ακόμα περισσότερο από την πρώτη θέση της βαθμολογίας απομακρύνθηκε η Λίβερπουλ η οποία έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίεςγια να μείνει πλέον επτά βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση.

Τελευταία της αποτυχία απέναντι στη Χαλ από την οποία και γνώρισε την ήττα με 3-1. Ο Λίβερμορ στο 20’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για να έρθει η ισοφάριση από τον Τζέραρντ στο 27’.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι «τίγρεις» κατάφεραν με δύο γκολ να πάρουν και τη νίκη. Ο Μέιλερ στο 72’ έκανε το 2-1 για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα στο 87’ από το αυτογκόλ του Σρκτελ.

ΧΑΛ: ΜακΓκρέγκορ, Ελμοχαμάντι, Μπράντι, Φιγκερόα, Μπρους, Ντέιβις, Λίβερμορ, Μέιλερ, Σαγκμπό (90’ Γκρέιχαμ), Κόρεν (66’ Ροσένιορ), Χάντλστοουν.
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον, Φλάναγκαν, Τζέραρντ, Κόλο Τουρέ, Σκρτελ, Στέρλινγκ (66’ Κουτίνιο), Λούκας, Σουάρεζ, Χέντερσον, Μόουζες (74’ Λουίς Αλμπέρτο).

Πηγή:http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου